top of page

Hvem er vi?

Vi i Quizgutta har i flere år levert quiz, karaoke, konferansierer

og annen underholdning til eventer, utesteder og bedrifter.

Vi startet i 2017 som tre enkle gutter fra Lillestrøm som var lei av å gå på quizer hvor "elite-lagene" fikk skinne. Vi savnet et tilbud til oss som egentlig bare var der for å ha det gøy, for å være sammen med gode venner, og for å møte nye bekjentskaper.

Det viste seg etter kort tid at det var flere som oss, og våre uhøytidelige quizkvelder ble en hit. Med over tre ganger så mange deltakere i snitt som våre konkurrerende quizer i Lillestrøm.

Etter flere år med hvert vårt enkeltpersonforetak, stiftet vi i 2022 Quizgutta AS, og utvidet staben med flere underholdere. Vår lille hobby har med andre ord blitt en fin liten bedrift med alt det innebærer, samtidig som vi fortsatt er opptatt av et uformelt og jovialt konsept, bare med litt proffere foretningsdrift.

 

I dag har vi faste oppdrag flere steder i Norge hver uke hvor antall gjester øker for hver uke. Vi drar land og strand rundt og underholder på firma-arrangementer, og har avtale med et av landets største formidlingsselskap for eventunderholdning.

I 2022 skrev vi, og ga ut en quizbok på eget forlag. "Forfattere & Forlagseiere" - Det er en tittel vi ikke tror Norsk-læreren vår fra videregående hadde sett for seg at vi skulle kunne inneha!
Å gi ut bok var en spennende og lærerik prosess som vi håper å gjøre mer av i fremtiden. Både for privat- og bedriftsmarkedet.

 

Vi er utrolig takknemlige for å få lov til å oppleve så mye artig som vi gjør i vårt yrke, og ikke minst for at våre konsepter tas så godt i mot der ute.

 

Vi gleder oss til fortsettelsen!

- Quizgutta

Alexander

Quizmaster, karaokevert og medeier

Sondre

Quizmaster, karaokevert og medeier

Magnus

Quizmaster, DJ, Karaokevert og medeier

LAVTERSKEL EVENTUNDERHOLDNING

Med vår filosofi om at eventunderholdning skal være morsomt, folkelig og en jovial opplevelse, ønsker vi i Quizgutta å skape en flott ramme på eventet.

Uansett hvem du er, eller hva du liker - ønsker vi at du skal ha det gøy med oss!

Christian

Quizmaster og Karaokevert

Einar

Quizmaster og Karaokevert

Lars

Quizmaster og Karaokevert

Tord

Quizmaster, karaokevert og leder av avdeling innlandet

Sonny

Quizmaster og Karaokevert

Per olav

Quizmaster og Karaokevert

NOEN UTVALGTE
KUNDER

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page