top of page

En suksesshistorie fra utelivsbransjen

Oppdatert: 21. mar. 2023

Det er på mange måter litt rart å skryte av at vår lille hobby kan omtales som en suksesshistorie i en bransje som har slitt massivt de siste årene. Pandemi er en ting, konkurransen i quizmarkedet er noe annet. Vi er tross alt ikke alene om å holde quiz i utelivsbransjen.


For oss startet det med et ønske om et tilbud vi ikke følte at eksisterte. På tross av at det er mange quizer å velge mellom på diverse serveringssteder. Like fult var vi leie av å delta på quizer hvor det ikke virket som om målet med kvelden var at folk faktisk skulle kose seg, det virket heller som om målet var at enkeltpersoner eller enkelte lag skulle få briljere med sine kunnskaper. For oss var målet noe annet, nemlig å kose oss sammen, bli kjent med nye mennesker og å ha en underholdende kveld.Det startet med noen uker med varierende oppmøte men med god stemning, før jungeltelegrafen gjorde jobben sin. Det viste seg at vi ikke var alene om ønsket om en mer uhøytidelig quizkveld med fokus på det sosiale, og plutselig begynte påmeldingene å rulle inn til vår nystartede quiz på Gevir i Lillestrøm. I dag, nesten fem år senere er det rundt 20 lag og over 100 deltakere i snitt hver uke innom vår lille quiz på hjemmebane i Lillestrøm.


Dette har ikke gått upåaktet hen, og har gjort at tilbudene fra både nær og fjern har tikket inn. I dag leverer vi flere quizer over hele Norge hver uke, både til steder hvor de ansatte på stedet tar seg av gjennomføringen av quizen selv - men med våre quizer og systemer. Så vel som steder hvor vi leverer både quiz og selve gjennomføringen.


Ganske rart for noen enkle gutter fra Lillestrøm - Samtidig som det er veldig gøy at det som er vår hobby kan være med på å gjøre den økonomiske hverdagen for våre partnere i serveringsbransjen bedre, og at gjestene rundt om i landet får nye venner og kjærester etter å ha møttes på våre quizkvelder.


Så selv om kun et lag kan vinne quizen hver gang, er det mange vinnere etter en quiz med Quizgutta. Det er nettopp det vi lever for!


- Quizgutta


Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page