top of page

Hjelp! Vi er blitt pubeiere!?


Etter mange flotte år på Gevir i Lillestrøm har vi valgt å takke ja til et tilbud fra Republic Sportspub om å flytte vår joviale quiz i Lillestrøm dit. Samtidig går vi inn som medeiere i Republic. Ganske sykt for noen enkle gutter fra Lillestrøm som syntes det er gøy å stille spørsmål.


Vi vil fortsette å underholde rundt om i Norge, og har flere spennende nye konsepter og steder på vei - Så dette er bare begynnelsen. - Alexander, Sondre & Magnus Les pressemelding rundt vår inntreden i Republic under.

Quizgutta kjøper seg inn i Republic Sportspub AS.


Dette markerer begynnelsen på et formelt samarbeid mellom Republic Sportspub AS og Quizgutta AS, hvor sistnevnte går inn på eiersiden i Republic.


Både Republic og Quizgutta har lenge vært stolte sponsorer av Lillestrøm Sportsklubb, med en aktiv rolle i sponsorpoolen. Dette engasjementet har fostret og forsterket et samarbeid som har resultert i en rekke suksessfulle fellesaktiviteter og initiativer.


I en felles uttalelse deler Magnus Rebbestad i Quizgutta og Morten S. Olsen i Republic at "våre selskaper tilbyr komplementære tjenester som kan forsterke hverandre. Vi ser med entusiasme frem til å utvikle disse sammen for å tilby et enda bedre tilbud til våre gjester. Hold øye med våre sosiale medier for spennende oppdateringer om hva vi har i vente for høsten."


Magnus Rebbestad fra Quizgutta AS er glad for å kunne kunngjøre at byens mest populære quiz nå vil finne sted på Republic hver torsdag. "Etter mange minneverdige år på Gevir, ser vi det som en naturlig progresjon å flytte underholdningstilbudet vårt til Republic, nå som vi er medeiere. I tillegg til den joviale og kjente torsdagsquizen, har vi planer om å berike uken med flere nye og spennende konsepter som appellerer til alle aldersgrupper og interesser. Vi ser med glede frem til å fortsette eventyret som er Quizgutta, sammen med det fantastiske teamet på Republic."


For henvendelser vedrørende Quizgutta AS ta kontakt med Magnus Rebbestad, for henvendelser vedrørende Republic Sportspub AS ta kontakt med Morten S. Olsen.

Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page