top of page

Quizgutta utvider!

Oppdatert: 21. mar. 2023

Med flere og flere steder som ønsker å kunne tilby jovial og uformell underholdning til sine gjester har behovet for en større gjeng hos oss økt drastisk de siste mnd. Derfor har vi utvidet med totalt 6 nye profiler i løpet av 2022!


Quizgutta Innlandet åpner dørene

Med faste oppdrag i Hamar og Elverum dukket raskt behovet for et eget team i Innlandet som kunne holde i aktivitetene i denne landsdelen. Heldigvis stod Tord klar til å ta muligheten og har satt sammen et strålende team som sørger for strålende stemning på våre arrangementer i Innlandet.


Team Innlandet leverer ukentlig flere quizer til regionen og flere spennende prosjekter i vente.


Quizjenta Sonny inn i teamet

Vår første kvinnelige profil er et faktum! Vi er superglade over å kunne presentere Sonny som

vår nyeste profil, ei hesteglad jente fra Elverum med glimt i øyet.

Som en del av Team Innlandet har Sonny allerede rukket å holde flere quizer på både utesteder og for bedrifter, og vi gleder oss til fortsettelsen med denne herlige jenta. Forhåpentligvis blir Sonny den første av mange Quizjenter.


Vi gleder oss over å endelig ha funnet vår første quizjente og anbefaler alle som ønsker å begynne med å holde quiz om å kontakte oss for en hyggelig quizprat.


Fire ekstra "basser" på toppen av utvidelsen

I tillegg til Tord og Sonny har også Christian, Einar, Lars og Per Olav hoppet inn i teamet. Alle herlige tilskudd som gir oss større kapasitet til å kunne levere enda mer underholdning til store og små forsamlinger!Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page